De kranen trend van dit moment

In onze webshop vind je verschillende soorten kranen, namelijk kranen in mat-zwart, mat-wit, sunny bronze, geborsteld-mat-goud, Rose-mat-goud, geborsteld koper, geborsteld messing, chroom, gunmetal en RVS kranen.

De kranen  mat-zwart, mat-wit, sunny bronze, geborsteld-mat-goud, Rose-mat-goud chroom, gunmetal en RVS kranen zijn van best-design.

De kleuren geborsteld-messing, geborsteld-koper, RVS en gumetal zijn van het merk wiesbaden.

Beide zijn nederlands merken dat kwalitatief hoogwaardige kranen produceert. De kranen hebben een moderne, strakke uitstraling die past bij de hedendaagse stijl.

Keuze voor de type kraan

Als je een keuze voor materiaal en kleur hebt gemaakt, is de vorm van de kraan nog een dilemma. Je kunt kiezen voor een inbouwkraan of opbouwkraan boven je wastafel of waskom. Ook moet er een keuze gemaakt worden voor het type kraan in de douche.

Het is heerlijk om onder een regendouche te staan, maar een losse handdouche kan ook ontzettend handig zijn.

Inbouw of opbouw kranen

Waar we een aantal jaar geleden nog enkel opbouwkranen zagen, is de inbouwkraan de laatste jaren ontzettend populair geworden. Deze kraan komt uit de wand en wordt daarom ook een wand-inbouwkraan genoemd. De wandkraan wint steeds meer terrein in de badkamers. Het is niet alleen een prachtig aanzicht, het geeft ook nét iets meer ruimte op de wastafel. Het oogt heel strak en zorgt voor een prachtig geheel.

Als je op zoek bent naar een mooie inbouwkraan raden wij de Wiesbaden "Style" inbouw eenhendel wastafelkraan Mat-zwart aan. Deze kraan heeft prachtige strakke lijnen en oogt heel clean. Als je meer van de kopertrend houdt, kun je ook eens kijken naar de "Blue-Brondby" Wandmengkraan Geborsteld koper.

Bij inbouw kranen is het belangrijk dat de slijtage gevoelige onderdelen, zoals de binnenwerken, uit te wisselen zijn. Als dit niet het geval is, betekent dit dat de muur opengebroken moet worden en dat wil je natuurlijk niet.

De binnenwerken van goedkopere kranen zijn bijvoorbeeld vaak niet te vervangen, waardoor je een nieuwe kraan moet inbouwen.

Ben je nog op zoek naar een mooie kraan voor in de keuken? Bekijk dan ook zeker onze mooie keukenkranen!

Regendouche of handdoucheset?

Onder onze douchekranen zul je heerlijk wakker worden door de fijne straal, of je nou kiest voor de geborsteld messing douchekop of chrome handdouche.

Beiden hebben allebei zo hun voordelen. Een douchekop, zoals een lekkere regendouche, is natuurlijk echt genieten.

Een handdouche is weer ontzettend handig om zeep uit te spoelen of om de douche mee af te spoelen of schoon te maken.

Je hoeft niet per se te kiezen, want wij bieden douchekranen ook aan als set!

Kies bijvoorbeeld een "Black-Pary-300" thermostatische regendouche-opbouwset "Nero" Mat-zwart, onze favoriet! Deze douchesets kunnen bestaat uit een hoofddouche, handdouche en thermostaatkraan met omstel.

Hierdoor kun je genieten van zowel het gemak van de handdouche als de regendouche. Heb je een bad? Kijk dan ook eens naar onze vrijstaande badkranen of thermostatische badkranen!

Praat mee over u favoriete kranen of kleuren 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.