Fonteinmeubel als eyecatcher van je toiletruimte

Toiletmeubel met waskom

Kies je voor een fontein met wastafel of een los planchet met waskom? En wil je een industriële stalen frame eronder of heb je liever extra opbergruimte?

Er valt zoveel te kiezen. Ook de vorm en het materiaal zijn bepalend voor de sfeer.

Houtlook of betonlook you name it. En heb je een kleine toiletruimte? Dan is een ruimtebesparend hoekfonteintje extra praktisch. Bij onze merken als Wiesbaden en Best-design heb je genoeg keuze in trendy fonteintjes.

 

Fonteinkastje toilet

In een toiletruimte moet je extra creatief zijn met de oppervlakte.

Een fontein met kastje is dan erg praktisch. Zo verberg je die toiletrollen, reinigers en andere spulletjes achter een stijlvol kastje. 

Een module van Nederlandse bodem, waarbij je meer dan 430.000 combinaties kunt maken.

Een fonteinkastje met stalen frame bijvoorbeeld. Zo heb je genoeg opbergruimte en een open stuk om mooie accessoires of gastendoekjes neer te zetten.

Fonteinmeubelen in alle vormen, kleuren en materialen

 

Een toiletmeubel met waskom is in trend. Voor het kleinste kamertje heb je ze zelfs met een doorsnede van 20 cm. Mooi in combinatie met een frame of een planchet. Best-design heeft een Arezzo Collectie met robuuste, natuurlijke waskommen. Voor je badkamermeubel, maar ook in mini-variant voor je toiletmeubel.

Zo kun je voor zowel je badkamer als toiletruimte dezelfde look creëren. Kies uit Mat-wit, (Lava)- Grijs, Sandstone, Mat-zwart

 

Fonteintje in unieke vorm

Mag het van jou extra bijzonder zijn? Maak je toiletruimte dan compleet met een fonteintje in een bijzondere vorm.

Uniek design en kwaliteit gaan hand in hand bij Ink.

Zij ontwerpen speciale toiletmeubels die gemaakt zijn met de beste materialen. Fonteintje Recess is een ruimtebesparende inbouwfontein, waarin je op een unieke manier je handen kunt wassen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.