Bijdragen aan een groenere toekomst met duurzame badkamerproducten

Dat de badkamer een belangrijk onderdeel van je huis is hoeven we je niet te vertellen. Het is dus belangrijk om er goed bij stil te staan hoe je er het meest duurzaam en milieuvriendelijk gebruik van kunt maken. In deze blog gaan we je vertellen hoe je je badkamer nog duurzamer kan maken. Dit is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee. En natuurlijk voor de gezondheid van je gezin.

Lees meer »

De kranen trend van dit moment

In onze webshop vind je verschillende soorten kranen, namelijk kranen in mat-zwart, mat-wit, sunny bronze, geborsteld-mat-goud, Rose-mat-goud, geborsteld koper, geborsteld messing, chroom, gunmetal en RVS kranen.

Lees meer »

Stijlvolle badkamer styling

Bent u op zoek naar stijlvolle badkamer styling maar vindt u het lastig om de juiste items te kiezen? Uw badkamer is uitgekozen of u wilt u huidige badkamer een nieuwe look geven. De kleuren en formaten van de tegels zijn bepaald. De meubelen in de badkamer zijn een vast gegeven. Door met de volgende elementen aan de slag te gaan, tovert u uw badkamer om tot een ruimte, waar u zich na een drukke dag kunt terugtrekken. Geniet van een badkamer die helemaal bij u past.

Lees meer »

Tips voor onderhoud gekleurd sanitair

De nieuwe trend voor in de badkamer is gekleurd sanitair. Vroeger zag je in een badkamer veel wit, tegenwoordig zijn veel meer mensen op zoek naar (mat)zwart, geborsteld koper of geborsteld messing. Zwart is tijdloos en daarnaast geeft het je badkamer een chique uitstraling. Lees snel verder voor de leukste inspiratie en combinatie's

Lees meer »